top of page

Professioneel logo

      + 

professionele huisstijl

      = 

het halve succes

 

 

 

 

50,- Euro per maand?

Hoe werkt dat 

en wat krijg ik?

 

 

 

Groot(s)

 

 

Interesse?

Een professionele huisstijl voor 50,- Euro p/m!

Jij hebt dat prachtige idee, dat speciale product of die unieke dienst die jou boven het maaiveld van al die andere startende ondernemers en ZZP-ers uit gaat tillen! Super! En dat gaat je ook vast en zeker lukken. Het liefst zou je gisteren al beginnen, maar er moet nog zoveel geregeld, gemaakt en gespaard worden voor het zover is. Soms zijn ideeën groter dan een budget en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom komen we jou - als startende ondernemer of ZZP-er - graag tegemoet met onze eigen unieke dienst. 

 

Naast al het bijzondere dat jij de wereld straks als ondernemer gaat bieden, is een professionele huisstijl minstens zo belangrijk om als bedrijf serieus genomen te worden. Een speciaal voor jouw bedrijf ontworpen logo, toegepast op een basishuisstijl die bestaat uit visitekaartjes, brief- en vervolgpapier, enveloppen en een met vriendelijke groeten kaart, zorgt dan alvast voor een stevig fundament. Wil je liever een basishuisstijl met andere onderdelen, bijvoorbeeld een in huisstijl gemaakte handtekening voor je mail of een avatar voor je Facebookpagina? Geen probleem, wij maken het precies op maat, totdat het past als een Italiaans maatpak.

 

Voor jouw unieke logo en basishuisstijl betaal je bij ons 600,- Euro.

Dat bedrag verdelen we over twaalf maanden. Iedere maand, een jaar lang, ontvang je van ons een factuur van 50,- Euro (excl. BTW). Met het aflossen van de laatste betaling ontvang je ook meteen een certificaat voor de overdracht van het copyright. Zo houd jij de kosten beheersbaar, kun je alvast die andere belangrijke investering doen en zorgen wij dat je snel goede sier kunt maken. 

 

Wil je het meteen XL aanpakken met bijvoorbeeld een website, een folder, een brochure of een e-letter? Dan nemen we dat meteen mee in het proces, helemaal in lijn met je nieuwe huisstijl. In overleg met jou kijken we dan wat dat doet met het maandbedrag en de looptijd. Leef je droom!

 

Wil je meteen tot actie overgaan? Stuur een mail, dan pakken wij het zo snel mogelijk op.

 

Musa maakt ‘t maar mooi (speciaal voor jou)!

bottom of page